Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les famílies que volien dur el seu fill a la llar d’infants de Sant Pere Molanta estan encara a l’espera d’una resposta definitiva de l’Ajuntament

A un mes i mig per l’inici del curs escolar 2014-2015 encara hi ha algunes famílies de Sant Pere Molanta, a Olèrdola, que no saben on duran el seus fills més petits.

Recordem que després que l’Ajuntament d’Olèrdola anunciés la voluntat de tancar la llar d’infants El Pàmpol al·legant manca de matricules, les 7 famílies de Sant Pere que hi duien els seus fills van iniciar un seguit de mobilitzacions per tal de demanar que es replantegés aquesta decisió, que comportava també l’oferta que els nens anessin a l’altra llar del municipi, a Moja. Una proposta que la majoria de famílies van denegar de bon principi.

Ara sembla que es treballa en la direcció d’habilitar el que era una aula de P-3 de l’escola Rossend Montané, a Sant Pere, per tal d’ubicar-hi una aula que pogués acollir els infants que haurien estat matriculats a la llar El Pàmpol. La proposta de moment està sobre la taula, però sembla que farien falta un mínim de 7 nens, que en aquests moments encara no hi son. El que sí s’apunta és que de moment quatre famílies també haurien manifestat no estar conformes amb aquesta proposta.

Aquesta mesura de tancament de la llar de Sant Pere Molanta s’ha plantejat des de l’Ajuntament com a una mesura temporal per aquest curs, amb la intenció el curs 2015-2016 de tornar-la a obrir. Malgrat tot la sensació a Sant Pere és que pot ser molt complicat si depèn de les matriculacions i no es fa res per potenciar-la.

De moment els pares estan encara a l’espera que se’ls confirmi si podran dur els seus fills a algun centre de Sant Pere mateix, o hauran de buscar altres solucions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: