Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove convoca assajos especials de Festa Major

Avui a dos quarts de deu de la nit al seu local Cal Peitabí, i dimecres a les deu de la nit, a la Plaça Constitució un darrer Assaig Especial de Festa Major.

Totes les persones que vinguin a ajudar la colla en algun dels assajos i a plaça, rebran una samarreta blau cel de la colla i tindran obsequi d’un val per a consumició per Festa Major. La colla fa una crida per a tenir una bona pinya, sota el lema #ensfaltestu, amb els objectius de màxims per Festa Major de 5 de 7 i torre de 7, que es portarien a plaça, en principi, el diumenge 31. El 5 de 7 el van descarregar la única vegada que l’han portat a plaça, per Sant Joan de l’any 2012, i la colla veu molt factible recuperar-lo enguany. La torre de 7 la van carregar l’any passat a la seva diada i per Festa Major tenen l’objectiu de descarregar-la, la tenen molt més assajada i ja n’han fet dues torres de 6 de netes descarregades a plaça i algunes més a l’assaig.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: