Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es pot estar al corrent dels actes de la Festa Major per telèfon mòbil

Com ja ve sent tradicional, aquest és el quart any consecutiu que les empreses vilafranquines imobils, especialitzada amb el desenvolupament d’aplicacions juntament amb la col·laboració de l’estudi Bildi Grafiks  apropen la Festa Major a la butxaca.

L’app es pot descarregar de forma totalment gratuïta, a través de l’AppStore, en el cas del iOS d’Apple, i també a través de Google Play, la botiga d’aplicacions per Android.  Seguint la gràfica de la imatge d’aquest any es pot accedir, gràcies a una navegació fàcil i intuïtiva, a les activitats dels dies previs i de tots els dies que dura la festa, amb explicacions i fotografies. També hi ha un apartat de serveis i de mapa, en el que es situen tots els actes de la festa.  Cal destacar que enguany l’app incorpora interessants novetats com ara la possibilitat de consultar el programa sense disposar de connexió a internet, compartir actes a les xarxes socials o rebre notificacions a temps real per estar informat al segon del que passa a la festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: