Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es manté la previsió de que les instal•lacions del nou institut de la Girada estaran a punt per començar el curs el setembre

En el transcurs de la visita a l’escola Estalella que ha fet aquesta setmana el regidor d’ensenyament, Joan Manel Montfort, també se li va demanar per l’evolució de les obres per la instal.lació dels mòduls prefabricats que ha de servir d’aules del nou institut al barri de la Girada.

Malgrat que en aquests moments els mòduls encara no estan col·locats sobre el terreny Montfort va confirmar que des del Departament d’Ensenyament de la Generalitat es manté la previsió de començar el curs amb normalitat. Sobta que de moment no es vegin encara els edificis, però com comenta el regidor, els treballs més llargs són els de preparació del terreny, dels fonaments i de les connexions de serveis. Recordem que a meitats del mes de juliol es van iniciar els treballs d’explanació dels terrenys que han d’acollir el quart Institut d’Ensenyament Secundari de Vilafranca, un nou centre públic ubicat al barri de La Girada que iniciarà el curs vinent amb una seixantena d’alumnes, dues línies de 1r ESO.  En el terreny s’instal·laran un total de 520 metres quadrats de superfície en mòduls prefabricats per iniciar l’activitat el curs vinent. Per aquest curs vinent s’habilita una superfície de 1.700 metres quadrats, dels 6.800 metres quadrats totals del solar. Els mòduls prefabricats amb que s’iniciarà l’activitat suposaran una superfície construïda de 520 metres quadrats. Els mòduls es col·locaran al terreny annexe a les pistes de l’escola Dolors Piera. El regidor recorda que es tracta d’unes instal·lacions provisionals que ofereixen totes les garanties per al desenvolupament de la tasca que s’hi ha de desenvolupar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: