Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca s’ha posat al dia amb Hisenda i ha eixugat gairebé tot el deute

L’Escorxador de Vilafranca va acollir aquest dimecres al vespre l’Assemblea General de Socis del FC Vilafranca en la que es tancava l’exercici de la temporada 2013/2014 i es presentava el projecte per al  2014/2015.

 

Com és habitual la trobada va comptar amb una pobre assistència de socis, al voltant d’una vintena de persones. Els aspectes econòmics van ser els més destacats. De fet era la primera vegada que la nova junta, presidida per Joan Soler, es presentava a l’inici de temporada. Recordem que van entrar l’any passat amb la temporada en marxa. Un dels fets més destacats pel president ha estat l’esforç per eixugar el dèficit heretat de l’anterior junta. Un dèficit de 62.000€.

El Club han pagat els 35.000€ que devia a hisenda i els 15.000€ que es devia als jugadors, i ara només queda per resoldre les diferències pendents de l’antiga Caixa Penedès, que s’han de negociar amb Banc Sabadell i que sumen 12.000€.

El pressupost per aquesta temporada és de 148.000€, 10.000€ que l’anterior, i es compta amb nous patrocinis.

En quan als objectius esportius el Club espera mantenir la categoria de 3era divisió sense haver de patir.

La Junta ha decidit mantenir el preu dels abonaments, 120€ pels socis i 90€ pels jubilats. També es presenta una novetat, un carnet VIP amb el cost de 300€, per aquelles persones que vulguin donar suport a l’equip, amb alguns privilegis.

També s’ha fet un canvi a la Junta amb la incorporació de Javi Monterrubio amb les tasques de relacions públiques i amb els mitjans de comunicació.

D’altra banda en guany se celebren els 110 anys del club i en motiu d’aquesta efeméride aquest dissabte a les set de la tarda es jugarà un partit al municipal vilafranquí amb l’UE Lleida, de segona divisió B. També el proper 1 d’octubre hi haurà un altre amistós amb l’Olot.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: