Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arrenca el primer Festival Electrovinyes amb una festa a l’Escorxador

Dijous es va presentar el Festival de música electrònica i experimental que des de divendres i fins diumenge se celebra a la muntanya de Sant Jaume de Vilafranca de sis de la tarda a nou de la nit.

Aquest és un festival organitzat per Brave Coast, els també impulsors d’Hivernacle, que amb aquest nou format busquen apostar per músiques més trencadores i sorprenents, amb artistes desconeguts pel gran públic. La presentació de l’Electrovinyes es va dur a terme a l’Escorxador de Vilafranca amb l’artista Yeray Molina, tot i que la resta d’actuacions es duran a terme a la muntanya de Sant Jaume, espai privilegiat, segons els organitzadors, per gaudir de la música i de les millors postes de sol del Penedès. Durant aquests tres dies del Festival es podrà gaudir d’actuacions d’artistes destacats en l’àmbit de la música experimental, algun dels quals  han passat abans pel Festival Sonar. A més de les actuacions, també hi haurà un passi d’un documental, un vermut dissabte al migdia i un taller amb activitats didàctiques pels nens, on podran gaudir de la seva primera experiència amb aparells de música electrònica. Totes les activitats d’aquest festival de música innovadora no tenen cap preu fixat sinó que funcionaran amb la fórmula “Pagaelqueetsembli”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: