Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest setembre el Centre de Serveis a les Empreses de Sant Sadurní reprendrà les seves activitats

El primer dels cursos s’iniciarà el dilluns 15 de setembre, i tractarà sobre la recerca de feina per Internet; el següent serà sobre contactes professionals amb Linkedin, que s’iniciarà el divendres 19.

El divendres 26 de setembre es farà una tertúlia laboral, a partir de les 12 del migdia. La darrera de les activitats programades per aquest setembre serà sobre la creació de currículum, que començarà el 29 de setembre.

Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se a Nexes, al carrer Dr. Barraquer 3-5, de Sant Sadurní. També es pot enviar un correu a <a href="mailto:" target="_blank"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: