Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca viurà a finals de juliol la primera Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès 2014

La primera edició de la Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès 2014 se celebrarà del 21 al 27 de juliol i aglutinarà prop d’un centenar d’activitats i experiències que fusionaran vinya, vi i cava amb oci, cultura, música, esport i gastronomia.

L’objectiu d’aquesta iniciativa impulsada per la Unió Empresarial del Penedès és exercir d’aparador de l’oferta enoturística del territori penedesenc, concretament de les comarques de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf i també l’Anoia i d’una altra banda atraure turistes. La Mercè Carafí, coordinadora de Viu Penedès 2014, explicava durant la presentació de l’esdeveniment la intenció d’aquesta primera edició.

Carafí comentava que han aprofitat moltes de les activitats culturals i artístiques que ja s’estan duent a terme al territori per a posar-les en valor durant aquella setmana. Però també n’hi haurà de noves pensades especialment per a l’ocasió. Destaca per exemple el capvespre de faules el dia 26 de juliol entre les vinyes de Gelida on s’explicaran faules i s’acabarà amb un sopar. A més es faran tallers de cuina amb vi o cava, un tast sonor a cegues en el celler gòtic d’una galeria d’art a Vilafranca o una sardinada amb cava a una masia, entre d’altres activitats.

Els organitzadors estan a l’espera de com es desenvolupa aquesta primera setmana de l’enoturisme i de com ho rep el públic, però la intenció és repetir l’any que ve i no només amb una edició d’estiu sinó també amb una d’hivern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: