Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen les visites de posta de sol al campanar de Santa Maria

Les visites guiades al campanar, organitzades per el Servei de Comerç i Turisme de Vilafranca, ja són un clàssic de l‘inici d‘estiu i es perllongaran durant els mesos de juliol, agost, setembre i octubre, tots els dissabtes a la tarda de la mà de l‘empresa Tríade.

El recorregut de la visita guiada comença amb una explicació general de l‘església de Santa Maria i els elements més singulars de la portalada lateral  per traslladar-se després a l‘entrada del campanar i fer un recorregut per les antigues dependències d‘aquest edifici. Un cop s’arriba a dalt el visitant podrà albirar, des de cinquanta-dos metres d’alçada, una de les millors panoràmiques de Vilafranca i de la comarca, tot fent una degustació de vi i gaudint de la posta de sol.

Les visites tindran lloc tots els dissabtes al vespre. Durant el mes de juliol seran a 2/4 de 9 del vespre, a l’agost a les 8 del vespre i al setembre i a l’octubre començaran a les 7 de la tarda.

Per assistir a les visites guiades de “posta de sol” cal fer una reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, al c/Hermenegild Clascar, 2, al telèfon 93 818 1254 o al correu . El preu és de 5 € per persona.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: