Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní elaborarà el seu Pla Local de Seguretat Viària

L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, i el director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, han signat un conveni per a l’elaboració del Pla Local de Seguretat Viària.

Durant l’acte, Isern va destacar que Sant Sadurní és un exemple en baixa sinistralitat, però volen “guanyar més efectivitat fins i tot amb petites mesures”.

Amb el desplegament del Pla a Sant Sadurní, amb una població de gairebé 12.500 habitants, es pretenen aplicar mesures concretes, tant correctores com preventives, per tal de millorar la seguretat viària en el terme municipal, així com mantenir i, si és possible reduir, la baixa sinistralitat viària amb víctimes que es registra al municipi.

Impulsar Plans Locals de Seguretat Viària en els municipis amb menys de 20.000 habitants, així com fer-ne el seguiment, l’avaluació i actualització, és un dels objectius que el Servei Català de Trànsit s’ha marcat en el Pla de Seguretat Viària 2014-2016.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: