Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició “La mirada de l’escriptor” porta les fotografies d’escriptors d’Elena Blanco al claustre de Sant Francesc

Dins de la programació del Cicle Paraules al Claustre i +, s’ha inaugurat a la Sala fosca del Claustre de Sant Francesc l’exposició La mirada de l’escriptor.

Es tracta del treball fotogràfic de la periodista Elena Blanco que des de fa 10 anys treballa com a cap de premsa de l’editorial Seix Barral, fet que li ha proporcionat estar molt a prop d’escriptors de reconegut prestigi internacional.

Elena Blanco no es defineix com a fotògrafa professional però sí que admet que els darrers anys ha anat col·leccionant les fotografies que ha fet a escriptors en els moments de descans de la promoció de les seves obres.

La mostra aplega retrats de la sueca Asa Larsson o el poeta Pere Gimferrer, passant per Juan Millás, Antonio Muñoz Molina, Miqui Otero, Elena Poniatowska, Enrique Vila-Matas o José Caballero Bonald.

L’exposició es va inaugurar el passat mes d’abril a la Llibreria +Bernat de Barcelona i ara aterra a Vilafranca dins aquest cicle que pretén vincular totes les seves propostes al món de la paraula i de la literatura.

La inauguració de la mostra, divendres passat, va anar a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi.

L’horari de visita del claustre de Sant Francesc és de dilluns a divendres de cinc a vuit del vespre i dissabtes i diumenges d’onze a dues del migdia i aquesta exposició es podrà veure fins al 3 d’agost.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: