Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exposició El Celler del Banc de Sabadell Vijazz Penedès, a càrrec de l’empresa InVia, incorpora una secció de maquinària per fer el vi a casa

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pels regidors Raimon Gusi i Jordi Solà, ha inaugurat l’exposició El Celler del Banc Sabadell Vijazz Penedès, una mostra divulgativa del funcionament i el procés d’elaboració en un celler de vins.

El president de l’Acadèmia de Tastavins Joan Tarrada i el director general d’InVia Xavier Via han assistit també a l’acte inaugural de la mostra.

L’exposició mostra a través de la maquinària per a fer vi de l’empresa vilafranquina InVia quin és el procés que segueix el vi des del principi fins al final. Com a novetat, la mostra incorpora una secció que exhibeix maquinària per a fer el vi a casa. Elaborar el propi vi està cada cop més de moda i els responsables d’InVia han volgut donar resposta a la demanda del mercat.

Els responsables de l’empresa valoren molt positivament la seva participació al Vijazz, on ja porten tres anys protagonitzant l’exposició a la Capella de Sant Joan.

L’exposició es podrà veure fins diumenge en l’horari habitual de la Capella de Sant Joan. Aquest divendres i dissabte, estarà oberta fins a les deu de la nit.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: