Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les noves instal·lacions funeràries d’Àltima a Lavern han estat inaugurades oficialment

L’alcalde de Subirats, Pere Pons, i el rector de l’Església Parroquial de Sant Pere de Lavern, Albert Ruiz, van assistir dissabte a la jornada de portes obertes del nou equipament funerari d’Àltima a Subirats.

Les noves instal·lacions, ubicades a la Plaça de l’Església sense número de Lavern, han comptat també amb la presència de Josep Ventura, director general de Serveis Funeraris d’Àltima, el grup que gestiona l’equipament. La nova sala de vetlla de Lavern es va posar en marxa el maig passat i dóna servei als habitants de Subirats, apropant així el servei funerari a les famílies que passen per un procés de defunció i evitant que s’hagin de desplaçar a altres poblacions. La proximitat amb l’Església Parroquial de Sant Pere de Lavern i amb el cementiri permet, a més, que el pas de la vetlla a la cerimònia de comiat i a l’enterrament es pugui fer a peu. Les instal·lacions es troben ben connectades amb les principals vies de comunicació i només a deu minuts de Sant Sadurní d’Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: