Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista vilafranquina Dolors Sans ha estrenat la seva darrera creació a Cambrils

A finals de juny es va estrenar la darrera creació de l’escultora vilafranquina  Dolors Sans: el drac Galera de Foc de Cambrils.

La peça és una iniciativa de la colla de diables Cagarrieres de Cambrils. La Galera de foc va arribar directament del mar dalt d’una barca de pescadors i va ser descarregada al port davant d’un nombrós públic.

La Galera de Foc de Cambrils representa una galera, un crustaci típic de la Mediterrània i que tradicionalment s’ha fet servir per donar gust al brou de peix i l’arròs de peix. Darrerament s’ha convertit en una peça icona de Cambrils, que celebra cada any la Festa de la galera en la qual els restaurants de la població creen notables plats amb aquesta animal de base.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: