Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Pontons apareix a la llista dels 44 alcaldes investigats per presumptes cobrament de sobresous de la Federació Municipis

Avui la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que actua com a acusació en el cas Mercuri, ha publicat les quantitats netes cobrades pels 44 alcaldes entre el 2011 i el 2012 i que consten a l’atestat policial segon publiquen diversos mitjans de comunicació.

Segons s’explica, es tracta de retribucions mensuals argumentades com a dietes d’assistència a reunions i desplaçaments, un cobrament que segons el jutge podrien ser il·lícits ja que es rebien fins i tot en períodes de vacances.

Entre els 44 alcaldes que apareixen en el llistat hi ha Lluís Caldentey, alcalde de Pontons, que en el període entre 2011 i 2012 hauria cobrat un total de 5.199 euros. El que representa poc més de 200 euros mensuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: