Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vuitena edició del Vijazz ha aconseguit consolidar-se com una fira vínica de primera qualitat, que marida amb jazz de primer nivell

A poques hores de l’inici del Vijazz, el president de l’Acadèmia Tastavins, Joan Tarrada, es mostra convençut que després de 7 edicions i a les portes de la vuitena s’ha aconseguit l’objectiu de consolidar-se com a una fira vínica de primer ordre tot sumant-hi un component lúdic com el jazz també de primer nivell.

Per Tarrada, aquest és el fet que fa el Viajazz una opció única. L’alt nivell de l’oferta de vins que s’hi poden tastar; i l’excel·lent nivell de la proposta musical que l’acompanya.

Pel que fa a tema vínic, Tarrada recorda que tot l’espai està ple, i que continuen tenint peticions per participar-hi. A més ha remarcat que any a any el nivell de qualitat dels vins que es porten per part dels elaboradors va creixent i que és el principal atractiu de la mostra.

Pel que fa al Jazz, el president dels Tastavins destaca que tots els entesos posen de manifest que el nivell també ha crescut any a any, i que el d’enguany és el millor programa que s’ha preparat en les vuit edicions del Vijazz. Una demostració d’això, com explica el mateix Tarrada és que les demandes per poder tenir un lloc a la plaça per veure els concerts a l’escenari principal s’ha multiplicat.

Des de l’Acadèmia estan convençuts que enguany vindrà encara més gent que en les darreres edicions, i que cal estar molt pendents de tots els detalls i tenir-ho tot molt ben treballat per tal que tot funcioni de manera fluida i sense problemes a partir de divendres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: