Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La revista Descobrir Catalunya presenta el Penedès a través dels seus camins, amb quatre propostes enoturístiques de la D.O.

L’espai Km0 enoturisme Penedès ha acollit aquest matí la presentació de la edició corresponent al juliol i en que la comarca hi te un protagonisme destacat. Sota el títol de Camins del Penedès, s’ofereixen quatre viatges entre vinyes i cellers al que qualifiquen del país de l’enoturisme.

El director de Descobrir Catalunya, en Joan Morales, explicava que havien volgut utilitzar els camins per conèixer el Penedès. Un territori molt més divers del que la gent es pensa, i amb una àmplia oferta turística.

Morales apuntava també que el Penedès té l’avantatge de la proximitat amb Barcelona, però que això al mateix temps pot resultats un obstacle important ja que sovint hi ha la tendència a pensar que cal anar més lluny per trobar coses interessants.

Griselda Guiteras, una de les col·laboradores de la revista i que ha realitzat un reportatge sobre el Penedès, comenta que la comarca està treballant molt el turisme de proximitat, i que cal saber vendre aquestes propostes. Guiteras fa referència als celles i les vinyes, però també de molta altre oferta.

Així, en les pàgines centrals es dediquen reportatges a parlar del territori de la D.O. Penedès; s’ofereix una visió que va més enllà del vi i el cava amb propostes de turisme actiu; es fa una ruta entre Subirats, Avinyonet i Olèrdola, amb les vinyes com a fil conductor; i es fa una aproximació als miradors, cellers i restaurants que ajuden a descobrir l’essència del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: