Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Xiquets de Vilafranca inaugurarà el seu local amb una festa el proper 12 de juliol

Abans però, aquest diumenge 6 de juliol al migdia la colla Jove actuarà en solitari a les festes del barri de l’Agrícola a Pacs del Penedès.

Pel dissabte 12 de juliol a la tarda, la Jove celebrarà una festa d’inauguració del seu local social, amb diada castellera inclosa. La festa començarà amb una cercavila amb els Timbalers d’Olivella, els Gegants de Sant Martí Sarroca, representació de la Festa de la Fil·loxera de Sant Sadurní, el Ball de Panderos dels Monjos, el Grupo de Coro y Danzas de Herencia (Ciudad Real) i les colles castelleres Jove de Vilafranca, Castellers de Mollet i Castellers de Les Roquetes. La cercavila sortirà a les 6 de la tarda des de la Rambla Sant Francesc i anirà fins al local del Carrer Amalia Soler, 8.

A les 8 del vespre, hi haurà una diada castellera al carrer Casal i la festa acabarà al Parc Tívoli, amb una botifarrada-sopar popular i un concert de rock, reggae i ska amb el grup del Baix Llobregat La Bandarra, dins el seu Quilombo Tour 2014 i dos DJ’s penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: