Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya “Un país normal” arriba demà al barri de l’Espirall de Vilafranca

L’economista Modest Guinjoan serà l’encarregat de conduir la xerrada que demà al vespre es farà al local de l’Associació de Veïns de l’Espirall en el marc de la campanya “Un país normal”, i que pretén donar respostes a algunes de les preguntes més habituals quan es parla de la possibilitat que Catalunya s’independitzi.

Augmentarà l’atur? Ens quedarem sense pensions? Baixaran els sous? Les empreses estrangeres s’emportaran les fàbriques a altres països? Aquests són alguns dels dubtes més freqüents que sorgeixen. Per poder-li preguntar a un expert en economia què pot passar si Catalunya s’independitza, la campanya “Un país normal” amb la col·laboració de l’AAVV de l’Espirall organitza una xerrada a càrrec de l’economista Modest Guinjoan per resoldre dubtes sobre la independència.

La xerrada serà demà a partir de 2/4 de 9 del vespre, a la sala d’actes de l’Associació de Veïns de l’Espirall.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: