Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya de rebaixes arrenca a Vilafranca amb bon ambient, i amb l’aposta per defensar un comerç de qualitat i diferenciat

La regidora de comerç de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, ha explicat que les sensacions que te dels primers dies de rebaixes a la vila son positives, i li fan preveure que pot ser una bona campanya.

De fet, remarca, seguint la línia de la que ara ha acabat que ha funcionat força bé. Per Dolors Rius és important també tenir present la bona oferta de producte i preus que presenta el comerç vilafranquí, amb la peculiaritat a més de ser diferenciat del d’altres municipis i centres comercials. Un tret diferencial que s’ha de valorar i potenciar.

Una campanya de rebaixes que com sempre arrenca ja amb descomptes importants en alguns productes, i que permet aconseguir productes de temporada a uns preus més ajustats durant les properes setmanes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: