Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja han arribat els infants saharauís que passaran dos mesos a casa de famílies penedesenques

Amb una festa de benvinguda és com es van rebre els 14 infants saharauís que passaran l’estiu a l’Alt Penedès. La festa es va fer a la Masia de Mas Catarro, de Santa Margarida i els Monjos i van poder gaudir de l’actuació del Mag Guay.

Aquesta estada a l’Alt Penedès resulta un respir tant per les famílies dels infants com per ells mateixos. En aquesta època de l’any les condicions als campaments de refugiats són extremes i poden superar fàcilment els 50 graus de temperatura sense aigua ni menjar.

Durant l’estada, però, els infants mantenen el contacte amb les seves famílies per telèfon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: