Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francesc Olivella defensarà la filosofia del Pla Director Territorial al grup de treball que redacta el Pla Territorial parcial de l’àmbit Penedès

Francesc Olivella representarà el Consell Comarcal al grup de treball constituït per a la redacció del Pla Territorial parcial del Penedès.

El president del Consell Comarcal s’afegirà als 3 representants locals nomenats pels consells comarcals del Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia, als 4 representants sorgits de l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya i als 8 nomenats per la Generalitat.

En declaracions a Ràdio Vilafranca/ Penedès TV, Francesc Olivella es compromet a defensar-hi la filosofia del Pla Director Territorial, actualitzada.

El Govern va aprovar, a meitat de juny, iniciar la redacció del Pla territorial parcial del Penedès, donant així continuïtat a la reordenació dels àmbits de planificació territorial iniciada l’any 2010. El Pla integra les comarques de l’Àmbit Penedès: l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia, excepte 8 municipis d’aquesta darrera comarca.

Aquesta figura de planejament emana directament del Pla territorial General de Catalunya i ha d’establir el model territorial de l’àmbit Penedès, a quinze o vint anys vista.

 

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: