Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca presenten la seva campanya “un nou objectiu” per encarar amb força aquest propers dos mesos

La cap de colla, acompanyada de la responsable de la imatge de la campanya i de la responsable de la canalla de la colla, ha presentat la campanya i els objectius dels Xicots per aquests propers mesos.

El plat fort és la campanya que sota el lema de “Un nou objectiu” pretén mobilitzar el màxim la colla per encara aquests propers dos mesos intensos que tenen els de la camisa vermella per endavant. La proposta és fer cinc assaigs especials d’ara fins a l’octubre per tal de treballar amb intensitat la pinya i el folre, de cara a la torre de 8; però sobre tot de cara a un possible 3 de 9 amb folre. Serà un divendres al mes, el primer va ser aquest passat 11 de juliol, seguint l’agost i el setembre. A l’octubre se’n faran dos. La intenció, com remarca Aina Mallol, mobilitzar el màxim la colla.

La campanya pretén també amb eslògans com a “Tu hi summes” i “Enfaixa’t” pretén fer una crida a ex-membres de la colla per tal que participin del que es vol que sigui una temporada de creixement seguint la feina feta l’any passat.

Abans d’arribar a Festa Major, els responsables tècnics dels Xicots voldrien haver assolit ja descarregar la torre de 8 amb folre, i el 5 de 8. Sobre el 3 de 9 amb folre, no s’amaguen que és un objectiu de cara a aquest 2014, però a més llarg termini. No de cara a l’estiu.

Els propers assaigs d’aquesta campanya seran el 22 d’agost, el 26 de setembre, l’1 d’octubre i el 24 d’octubre; com sempre al seu local de Cal Noi Noi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: