Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els visitants del Vijazz repeteixen i es manté la proporció del 50% de penedesencs

A falta de les dades definitives que confirmin les primeres sensacions, sembla que els visitants del Vijazz Penedès repeteixen edició rere edició i que se segueix mantenint la proporció de que la meitat dels participants en l’esdeveniment provenen de l’àmbit Penedès. L’altra meitat provindria majoritàriament de la resta de Catalunya, però també de l’estat espanyol i de països estrangers.

Entre els visitants d’aquesta vuitena edició hem trobat la Gemma Castellarnau i el Lluís Brugal. També el David és un habitual del Vijazz. En aquest cas ve des de València.

El públic autòcton sol ser el més assidu als tastos i maridatges que s’ofereixen en el marc del Vijazz, tant a la sala de tast de la fira com a la del Centre Agrícol. Un dels tastos ha estat el de vins i xocolates, tot un clàssic dins del programa, amb quatre vins acompanyats d’una selecció de Bombons Cudié.

 

A més, hi ha hagut tastos dedicats a una casa en concret, a la varietat del xarel·lo o un tast exclusiu per als amics del Facebook, entre altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: