Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds descarreguen el pilar de 8 amb folre i manilles a les millors Santes

Els Castellers de Vilafranca actuaven ahir al migdia a la Plaça de Santa Anna de Mataró, en motiu de la Festa Major de les Santes, amb els Capgrossos de Mataró i els Minyons de Terrassa.

Els de Cal Figarot van començar l’actuació descarregant el 3 de 9 amb folre per encarar, a la segona ronda, la torre de 9 amb folre i manilles, el primer intent de la temporada. El castell, però, no va poder aguantar una batzegada i va caure amb l’entrada de la cassoleta. Per asserenar els ànims i tornar a agafar el ritme de l’actuació, els verds van descarregar el 4 de 9 amb folre. Malgrat la caiguda a l’intent de torre de 9 amb folre i manilles, els Castellers de Vilafranca van voler continuar amb el guió previst i van tancar les rondes de castells amb el 9 de 8, el segon de la temporada, però el primer descarregat. A la ronda de pilars, els penedesencs es van treure l’espina clavada amb la torre i van descarregar el pilar de 8 amb folre i manilles, després que la setmana passada a Altafulla es quedés en carregat.

D’aquesta manera, els vilafranquins plantaven cara a la torre de nou amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa, que van acabar completant la diada amb el 4 de 9 amb folre, el 9 de 8 amb tres enxanetes o el pilar de set amb folre carregat.

Els Capgrossos de Mataró, per la seva banda, van completar les seves millors Santes amb el 4 de 9 amb folre, el 3 de 9 amb folre que tant se’ls havia resistit aquesta temporada, el 4 de 8 amb l’agulla i el pilar de set amb folre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: