Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen un vilafranquí per cultivar marihuana en una masia de Torrelles on s’estava traficant

La setmana passada, uns veïns van donar avís a una patrulla de Mossos que sentien una forta olor a marihuana feia uns dies que provenia d’una masia a prop d’on vivien, en aquest cas a Torrelles de Foix. Posteriorment, els investigadors van poder constatar com en aquella masia s’estava traficant amb droga i que els compradors hi accedien en vehicle.

Per tal de continuar avançant en la investigació els agents van sol•licitar al Jutjat d’Instrucció una entrada i perquisició a la masia la qual es va dur a terme dijous passat. Aquesta operació policial va comportar la detenció del responsable de la plantació, un veí de Vilafranca de 34 anys, i un home de 43 anys de Sitges propietari d’un pub a la mateixa població, per un presumpte delicte contra la salut pública. En l’interior de la masia es van localitzar 120 plantes de marihuana, i tots els elements necessaris per tal de realitzar tot el procés de cultiu de les plantes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: