Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca han protagonitzat les construccions més espectaculars de la jornada “Falcons per la Independència”, celebrada a Reus

L’escala de 10 dels Falcons de Vilafranca ha estat una de les figures més destacades que s’ha pogut veure aquest diumenge a la plaça del Mercadal de Reus.

Sota el lema "Falcons per la independència", les colles de falcons de Vilafranca, de Llorenç del Penedès, i de Vilanova i la Geltrú han actuat alternament per oferir als ciutadans una gran exhibició falconera. Pels membres de les colles, la jornada ha estat una manera de donar-se a conèixer i reivindicar-se com a element de la cultura popular catalana.

Un dels objectius de la jornada era captar l’atenció dels espectadors perquè els Falcons són encara grans desconeguts dins de la cultura catalana. L’acte va finalitzar amb la creació d’una gran "V" formada per centenars de reusencs que van voler assajar la "V" humana que s’ha de formar a Barcelona per la propera Diada Nacional.

L’acte estava organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: