Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors promocionen la Festa Major als casals d’estiu a partir del Tangram

Avui els administradors han cedit un conjunt de Tangrams de la Festa Major al casal d’estiu de les AMPAs de les escoles públiques de Vilafranca. Laura Domingo, administradora d’enguany, ha explicat la intenció de cedir-ne també a altres casals de la vila tant públics com privats.

El Tangram és el fil conductor de tot el marxandatge que aquest any s’ha posat a la venda per finançar la Festa Major d’aquest any. El joc conté un conjunt de peces que han de servir per construir les diverses figures de la festa, tant de balls com de Sant Fèlix. Dins del joc també hi ha un solucionari apte per totes les edats. Laura Domingo destaca l’ampli ventall d’edats que comprèn el joc i totes les possibilitats que abarca.

Els infants s’han mostrat molt participatius amb el joc i molts d’ells han mostrat interès per poder-lo tenir a casa.

Els Tangrams es poden adquirir al local dels administradors, que tot just ha canviat de lloc. Actualment es troba a l’antiga oficina de turisme al costat de l’Ajuntament. Els administradors es troben allà cada divendres de 8 a 10 del vespre a disposició de tot aquell que el vulgui comprar.

L’administradora també ha aprofitat per agrair a tots els col·laboradors de la Festa Major tota la seva tasca.

A només set setmanes per l’arribada de la més típica, els administradors estan dedicant tots els seus esforços a impulsar els projectes que s’han fet fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: