Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El servei de bus urbà de Vilafranca s’amplia amb 4 expedicions els caps de setmana i festius a partir d’aquest dissabte

Com ja havíem explicat, a partir de dissabte, el servei de bus urbà s’ampliarà amb quatre expedicions més els caps de setmana.

L’Ajuntament de Vilafranca va decidir regularitzar les expedicions que es feien en la línia 1 per tal de reduir costos en freqüències poc utilitzades. Ara, atenent a peticions concretes del col·lectiu de la gent gran que visita amb freqüència el centre sociosanitari Ricard Fortuny, des del consistori es va decidir potenciar novament unes franges horàries concretes de la línia 1.

Les 4 noves expedicions, 1 de dissabte i 3 de diumenge, afecten la línia vermella i obeeixen a la necessitat d’alguns ciutadans de desplaçar-se al Centre Ricard Fortuny i a la Residència Mare Ràfols, en horari de sopar i dinar. S’incorpora una darrera expedició els dissabtes no festius a tres quarts i cinc de vuit del vespre. I els diumenges i festius, que no hi havia servei de bus, s’incorporen tres expedicions a un quart d’una, de dues i de tres. Totes les expedicions surten de l’Hospital.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: