Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival de música i arts escèniques Gelidarts omplirà d’activitats el Castell de Gelida durant juliol, agost i setembre

El festival arriba a la seva segona edició i amplia el ventall de propostes culturals.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Gelida amb la col·laboració de la productora Eszena Projectes Culturals han presentat aquesta setmana la segona edició d’aquest festival, que volen consolidar dins del calendari estiuenc de la música i les arts escèniques a Catalunya amb una programació de qualitat.

El cartell d’enguany compta amb les actuacions i concerts de Placer Pop Chorale of Sacramento, Mag Lari, Joan Dausà i els Tipus d’interès, La iaia, Cybee i Andrea Motis & Joan Chamorro.

A part de doblar les propostes de l’any passat, la nova edició del festival inclou un dia dedicat als més petits, el Petit GelidArt. Es tracta d’una activitat infantil amb proves i jocs que tindrà el seu punt d’arribada al Castell, per a molts un nou descobriment.

Tots els concerts i actuacions se celebraran a la plaça del Pedró del Castell de Gelida, un marc incomparable per gaudir d’un festival amb artistes reconeguts del panorama català durant els mesos de juliol, agost i setembre.

Més informació a www.gelidarts.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: