Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dj John Jacobsen, Via Límit i una segona empalmada el dia 30, són algunes de les propostes musicals destacades de la festa major 2014

Els administradors de la festa major 2014 van presentar ahir a l’Escorxador bona part de les actuacions musicals que es podran veure a Vilafranca durant els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost i l’1 i el 2 de setembre.

Després de presentar alguns plats forts com Txarango i La Colònia, el quintet ha preparat una oferta musical variada i per a tots els gustos, que busca el que està de moda, però també els clàssics i les preferències personals dels mateixos administradors. A més, hi ha una clara aposta per la gent de Vilafranca i de la comarca, com ho demostra l’anomenada Nit Penedesenca, amb els Via Límit i els novells Gina and the Tonics, prevista pel dia 28 a la Plaça Sant Joan. També hi haurà l’actuació del dj. penedesenc John Jacobsen, resident a Pachá Eivissa, el dia 29 per acabar de rematar l’empalmada.

Pel dia 30 hi ha previst un programa de luxe que inclou Txarango i la música més tradicional del ball de gralles. Però a més, els administradors proposen una segona empalmada amb música electrònica.

El diumenge 31 hi haurà a la rambla el grup Funky Steps & Sey Sisters, amb soul, jazz i funky, i un grup de versions dels anys 80. A la plaça de la Vila hi actuarà el grup català de pop-rock La Iaia. I a la rambla Generalitat, amb la col·laboració de l’associació de comerciants del barri, torna el tour Los 40 Principales.

Pel dia 1 de setembre hi ha previst a la rambla el cap de cartell de la festa major, que els administradors anunciaran a principis d’agost. També hi haurà Els 4 Magnífics. Finalment el dia 2, la veterana orquestra Cimarrón a la rambla serà l’encarregada de tancar l’oferta musical de la festa.

L’administrador Pere Cervera resumia així els criteris que han seguit a l’hora d’anar tancant el programa musical.

D’altra banda, els administradors han anunciat que el dia 2, per segon any, hi haurà Rodaplaces, amb una matinal de jocs infantils a la plaça de la Vila i una tarda amb quatre espectacles teatrals infantils pel Centre amb final de festa a la plaça de la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: