Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell de la Festa Major ha completat una nova renovació dels seus membres

Els canvis estan contemplats en el reglament de funcionament del Consell que estableix que les persones que hi formen part han d’estar un màxim de tres anys en el càrrec.

Les noves incorporacions són: Òscar Sans, Jordi Ruiz i Xavi Carrasco, com a persones escollides pels Balls; Pere Cervera, en representació dels Administradors del 2014, Jordi Raventós, en representació dels Xicots de Vilafranca i Pere Marimon, en nom de la Coordinadora de Grallers. El Consell també ha escollit la periodista Imma Pulido i el figurinista Amadeu Ferré.

Amb aquestes incorporacions es tanca el cicle anual mitjançant el que han causat baixa del Consell Xavi Aranda, Lluís Padró, Martí Vallès, Esther Batet, Aina Mallol, Blanca Ferré, David Sanahuja i Joan de Déu Reyes.

El Consell de la Festa Major és un òrgan assessor i participatiu en el que hi són representats tots els agents festius i que té les funcions de vetllar pel compliment del Protocol de la Festa Major; d’ interpretar-lo, actualitzar-lo i estudiar-ne les propostes de modificació, entre altres aspectes.

Per presentar propostes i sol·licituds al Consell de la Festa Major es pot fer a través d’un tràmit en línia disponible a la web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat i també via correu electrònic a l’adreça <a href="mailto:">.</a>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: