Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal tramita subvencions per la contractació o l’autoocupació de persones perceptores de la renda mínima d’inserció

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ajuda a tramitar els ajuts del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat per a les empreses que durant l’any 2014 contractin persones perceptores de la renda mínima d’inserció i tramita incentius per a aquestes persones si s’han fet autònomes.

Els ajuts a les empreses poden ser de fins a 426 euros mensuals si el contracte és inferior a 6 mesos i fins a 626 euros mensuals si el contracte té una durada de més de 6 mesos. En cap cas no es pot superar el 60% de la base de cotització mensual a la Seguretat Social.

Els ajuts per a les persones perceptores de la RMI que s’hagin fet autònomes serà l’equivalent a la quota mínima obligatòria d’autònoms durant els mesos cotitzats de 2014.

Les empreses i les persones interessades a informar-se o tramitar aquests ajuts es poden adreçar a l’Àrea de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal, que forma part de la xarxa de punts d’assessorament per a emprenedors i empreses “Catalunya Emprèn” del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat.

El termini per sol·licitar aquests ajuts és el 15 d’octubre de 2014 i s’han de presentar a l’oficina de la Cambra de Comerç a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: