Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui acaba el cicle de cinema a la fresca de Cine Club Vilafranca i els Castellers amb el documental A 20 pasos de la fama

Després de dues sessions que han omplert els jardins de Cal Figarot, aquesta nit a les deu es projecta la darrera pel·lícula del cicle de cinema a la fresca organitzat per Cine Club i els Castellers de Vilafranca.

El film que tanca el cicle és “A 20 pasos de la fama”, dirigida per Morgan Neville, i amb la presència de Darlene Love, Merry Clayton, Mick Jagger, Bette Midler, Sting, Sheryl Crow. Aquesta pel·lícula, guardonada amb l’Oscar al millor documental, dóna, mai millor dit, la veu principal als cors de llegendes de la música del pop i el soul dels 60 fins ara. Combina material d’arxiu, gravacions de concerts, actuacions a la televisió i entrevistes actuals. Les desconegudes artistes, dones majoritàriament, sempre fora del punt de mira, recordaran amb humor, nostàlgia o amargor com han estat les seves vides paral·leles a les dels mites que acompanyaven.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: