Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquests dies hi ha talls de trànsit parcials a l’avinguda de Tarragona que s’allargaran fins a mitjans de la setmana vinent

L’avinguda de Tarragona, entre els c/ Tossa de Mar i Montblanc, registra talls de trànsit parcials, a causa d’unes obres per implementar mesures de  control mediambiental que està fent la benzinera existent en aquest tram i que afecten la via pública.

Les obres van començar aquest dilluns i previsiblement s’acabaran a mitjans de la setmana vinent. De moment, només es permet el trànsit de sortida de Vilafranca en direcció a Tarragona mentre que el trànsit d’entrada es desvia cap als carrers de Moja o Francesc Macià, si bé a mesura que les obres vagin finalitzant, s’anirà restablint la normalitat en el trànsit de vehicles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: