Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana continua la segona Mostra Artística Jove amb el Mercat de joves artistes a Santa Margarida i els Monjos

El mercat, a partir de les 10 del matí davant de l’Ajuntament, servirà perquè els joves creadors exposin i ofereixin a la venda les seves obres en disciplines diverses com ara el dibuix, la bijuteria, la fotografia, l’estampació, la joieria o l’artesania.

La matinal de venda de productes servirà també per cloure la segona Mostra Artística Jove que ja va tenir una primera jornada d’activitats el passat divendres, al Molí del Foix, amb una vetllada d’exposició i mostra d’actuacions artístiques d’una vintena d’autors locals que van oferir projeccions musicals, moda, art en general i ball, a més de sessions de cocteleria.

La Mostra artística està organitzada pel Grup de Joves Artistes del municipi i compta amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

A banda d’aquestes propostes el servei de Joventut, Tangram, organitza aquests dies un ampli ventall de propostes per a joves entre els que destaquen sessions de piscina nocturna, una sessió nocturna al refugi del Serral o la festa jove de la Ràpita, amb la presentació del vestits dels diables, que es va dur a terme aquest passat cap de setmana.

Per aquesta propera setmana hi ha prevista la celebració d’un taller de Dj’s, una Electronight o una competició d’skate.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: