Dijous, 22 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Trencar el silenci sobre l’autisme, voluntat d’un llibre que recull 150 poemes i que s’ha presentat a Vilafranca

El col·legi Sant Ramon de Vilafranca acollia divendres la presentació del llibre de poemes “Autisme, trenquem el silenci amb la poesia”, que ha publicat Viena Edicions i en que han participat 150 poetes d’arreu.

Marta Pérez, una de les responsables de que la proposta tirés endavant, explica que tot va néixer de la voluntat de quatres poetes i un escriptor de fer soroll al voltant de l’autisme. De fer algun tipus d’acció que ajudés a fer visible la problemàtica que pateixen les persones que tenen aquesta síndrome. D’aquí també el títol del llibre.

De fet la proposta va tenir molt bona resposta, ja que van recollir 230 poemes, alguns d’ells de fora de Catalunya i van ser traduïts al català per poder ser inclosos en la publicació del llibre. Finalment són 150 poemes, de 150 autors diferents i molt diversos. Des de poetes novells a alguns de més coneguts, amb persones que tenen un interès especials per l’autisme a d’altres que pràcticament el desconeixien. Però tots han fet una obra que té l’autisme com a eix central.

Divendres a les instal·lacions del Col·legi Sant Ramon es presentava el llibre, i es recordava que és un llibre solidari ja que els beneficis es destinen a entitats que treballen al voltant de la síndrome i les persones que pateixen autisme.

La presentació va comptar amb la participació d’alguns dels poetes que han publicat en el llibre, i amb l’acompanyament musical de Roger Subirana.

El llibre es pot trobar a les llibreries de Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: