Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espai Muntanya de Sant Jaume acollirà el festival Electro vinyes, abans de la FM de Vilafranca

Un vermut amb Djs a l’Espai Muntanya de Sant Jaume, celebrat ahir per Sant Joan, ha servit per escalfar motors de cara al nou festival Electro vinyes que se celebrarà aquest mes d’agost.

Els seus impulsors són la productora Brave Coast, creadors del I Festival Hivernacle celebrat aquest hivern a Vilafranca.

Un dels seus responsables, Carles Ribot, ens avançava la notícia i explicava que el festival abraçarà des de l’indie-electro fins a la música experimental.

El Sant Joan VERMUT & DJS a l’Espai Muntanya Sant Jaume ha donat el tret de sortida a la temporada musical en aquest espai de propietat municipal, situat a costat de la muntanya de Sant Pau i de recent reobertura als vilafranquins, els caps de setmana.

Des de Brave Coast han cregut que aquest entorn és magnífic perquè música i natura es donin la mà i han optat per dinamitzar-lo amb sessions de vermut i Djs, com explica Ribot.

Amb una freqüència encara per determinar, Brave Coast anirà programant sessions de vermut i Djs a l’espai Muntanya de Sant Jaume. La idea és poder prendre un vermut, tot escoltant alguns dels temes més mítics de la música alternativa i d’altres a càrrec dels Dj de Brave Coast, caracteritzats per els seus loops infinits, equalitzacions impossibles i remescles sinistres.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: