Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les 27 territorials de l’ANC a l’Alt Penedès engeguen el projecte Terra Estelada, amb activitats culturals i reivindicatives

Des de fa unes tres setmanes, amb la incorporació de la territorial de Vilobí, tots els municipis de l’Alt Penedès tenen presència de l’Assemblea Nacional Catalana.

Per a celebrar aquesta fita, continuar amb les seves reivindicacions i unir esforços en la organització d’activitats, les 27 territorials engeguen el projecte Terra Estelada, que arrenca amb actes culturals i reivindicatius els propers dies 27, 28 i 29 de juny a Vilafranca, Olèrdola i Les Gunyoles.

Des de l’ANC d’Avinyonet, Salvador Garreta explica que hi ha una bona connexió entre les 27 territorials i que això els ha animat a tirar endavant iniciatives conjuntes sota el paraigua de Terra Estelada.

Terra Estelada comença el divendres 27 de juny a Vilafranca amb Música per la independència i l’actuació del Dj. OGT. Serà a partir de les onze de la nit a la Rambla de Sant Francesc i l’acte està coorganitzat per l’ANJI. El dissabte 28, a les dotze del migdia, el Castell d’Olèrdola acollirà un acte simbòlic i reivindicatiu de presentació de les 27 assembles territorials de l’ANC amb la presència del vicepresident de l’entitat Jaume Marfany. També dissabte, a Les Gunyoles, hi haurà activitats tota la tarda: la projecció del documental “L’estelada, un símbol provisional”, fira de jocs al carrer, mercat de productes de la terra, tast de vins i caves, un globus aerostàtic de l’estelada i tastets de música amb Xavi Díaz Trio.

Ja diumenge, a les dotze del migdia, l’escriptora i membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional Pilar Rahola presentarà el seu llibre “El carrer de l’embut”. Posteriorment hi haurà una cercavila amb elements folklòrics i després es farà la primera V per la independència a l’Alt Penedès i una arrossada popular.

D’altra banda, les territorials de l’ANC a l’Alt Penedès també acaben de publicar un butlletí que, sota el títol, “Territori 27”, recull les principals informacions relacionades amb l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: