Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’editorial Andana ha publicat l’obra completa d’Antoni Massanell

Aquest dilluns es presentava públicament el llibre “Amb perfum de terra concreta” del poeta vilafranquí Antoni Massanell i Esclassans.

Amb perfum de terra concreta, es recullen els set llibres de poesies publicats del poeta vilafranquí entre els anys 1953 i 1994. Alguns d’ells, actualment, eren molt difícils de trobar i amb aquest treball s’han volgut tornar a posar a l’abast de tothom més de 40 anys de «treball continuat amb el vers».

La presentació anava a càrrec del poeta Jordi Llavina, que estava acompanyat pel regidor de cultura, Raimon Gusi i per l’editor, Ramon Nadal, i tenia lloc al Claustre de Sant Francesc.

 

Llavina destaca que l’obra poètica de Massanell va més enllà del Penedès.

L’edició ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca. Per el regidor de cultura és important haver pogut recollir l’obra completa del poeta.

En aquest sentit Ramon Nadal destaca que el volum posa a l’abast de tothom alguns llibres que ja no es trobaven.

El llibre afegeixen també dues presentacions, una d’elles de caire biogràfic porta el títol «Humil, poeta, patriota» escrita pel periodista Ricard Rafecas, i l’altra, de Jordi Llavina, que analitza obra de l’autor vilafranquí i que porta per títol «Apamar el món amb l’instrument del vers».

El llibre ja es pot trobar a les llibreries del Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: