Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ADEG i l’Ajuntament de Vilafranca organitzen Àgora Pimes, la primera Convenció de la petita i mitjana empresa al Penedès i el Garraf

Uns 150 representants d’empreses de les dues comarques s’han inscrit a la jornada que se celebra al Centre Àgora i que es desenvolupa amb un programa de ponències i exposició d’experiències pràctiques per part de professionals i directius de l’entorn.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Joan Manuel Montfort, destaca que la trobada s’emmarca en un conjunt d’activitats que s’han dut a terme en els darrers dies de suport a l’emprenedoria. La d’avui és una jornada per compartir coneixements.

Per la seva banda el president de l’Associó d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, Jordi Solé Tuyà, destaca que un dels objectius és donar bases per la recuperació de valors en el món de l’empresa.

Pel matí, els assistents podien optar entre dos programes. L’Àgora Gestió i l’Àgora Acció. El primer tenia una seqüència de tres apartats, el marc fiscal i laboral, la direcció de persones i el finançament. El segon aplegava una successió d’altres tres capítols, amb màrqueting, internacionalització i tecnologies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: