Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Vella dels Xiquets de Valls carrega la Torre de Nou amb folre i manilles per Sant Joan

Des de l’any 1999 que la Colla Vella no era la primera en assolir gamma extra en una temporada. Avui ho ha assolit quinze anys després, carregant la torre de nou amb folre i manilles més matinera feta mai per una colla.

Diada castellera de màxim nivell marcada per la pluja per les colles de Xiquets de Valls. La Colla Vella ha assolit la millor actuació de la colla en una diada de Sant Joan, al completar el tres i el quatre de nou amb folre i sobretot per carregar el primer gamma extra de la temporada, la torre de nou amb folre i manilles, que el passat divendres ja es va anunciar a assaig i que l’any passat no van estrenat fins a la Firagost.

Només en una ocasió, l’any 1999, la Colla Vella havia assolit un gamma extra per Sant Joan, el cinc de nou amb folre carregat, una jornada recordada també pel seu intent de quatre de nou sense folre.

La Colla Joves Xiquets de Valls també ha marxat satisfeta de plaça ja que ha assolit la "Tripleta Vilafranquina" per primer cop a Sant Joan, la seva segona millor actuació de mai en aquestes dates, només superada per la diada de l’any 2000 quan la colla va poder carregar el quatre de nou sense folre.

Ha hagut de treballar tant el tres com el quatre de nou amb folre que ha descarregat, per tancar amb un plàcid quatre de vuit amb l’agulla.

La intensa pluja, que fins i tot ha remullat el quatre de la Vella, ha impedit a les dues formacions vallenques portar a plaça el duel de pilars de vuit emmanillats que duien a la recàmera.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: