Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca no pot amb el quatre de set a Sant Pere de Ribes

A pesar del poc temps per preparar la diada, la Jove va poder intentar sense sort el primer quatre de set de la temporada.

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca va acceptar la invitació de darrera hora dels Castellers de les Roquetes, per actuar dissabte a la Festa Major de Sant Joan del barri de Sant Pere de Ribes.

A pesar del poc temps per preparar-se i fer-ho saber a la colla, havien comunicat que la seva propera actuació seria la tarda de Sant Joan a Torredembarra, els de la Jove van portar a plaça el primer intent de l’any sobre el quatre de set. Precisament l’any 2013 el seu primer quatre va arribar a l’actuació de Torredembarra.

No va ser possible i la colla va acabar fent un intent desmuntat amb problemes al tronc. Van completar tres castells de sis. Torre de sis, tres de sis net i quatre de sis amb l’agulla, que van arrodonir amb el pilar de cinc.

L’objectiu immediat de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca passa per assolir els dos castells de set bàsics a la diada del 24 de juny a la tarda, com ja van fer la temporada passada, en una plaça que els dona bon record, ja que l’únic cinc de set completat per la colla va ser en aquesta diada del 2012.

La Colla Jove Castellers de Sitges va descarregar el tres de set i dos castells de sis, mentre que la colla local dels Castellers de les Roquetes assolien la millor diada del seu curt historial al descarregar junts el cinc de sis, la torre de sis i el quatre de sis amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: