Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen un home per cultivar més de 2.200 plantes de marihuana en dues granges a Pontons

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca van detenir aquest dimarts un home, de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí del Masnou  com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La detenció és el resultat d’una investigació oberta arran de diverses informacions, les qual apuntaven que en dues naus industrials ubicades a la localitat de Pontons, es podia localitzar una plantació de marihuana.

En total es van localitzar 2.230 plantes de marihuana, uns 400 kg aproximadament. El preu de la marihuana comissada al mercat il·lícit, una vegada acabat el procés d’elaboració, en aquest cas unes 130.000 dosis, es podria situar en 500.000 euros.

En les dues naus també es van localitzar tres màquines. Una centrifugadora “twister” que separa els cabdells de la fulla, una termosegelladora i una d’embalatge al buit.

La nau industrial disposava d’una tanca en tot el seu perímetre i estava custodiada per tres gossos de raça perillosa.

El destí de la marihuana era íntegrament per a una Associació de cànnabis de la ciutat de Barcelona que compta amb uns 2.000 socis.

A més la persona detinguda havia col·laborat anteriorment  amb els responsables d’un altre cultiu detinguts a St. Martí Sarroca fa un mes aproximadament. I actualment era el responsable del cultiu ara intervingut pels mossos d’esquadra a Pontons.

El detingut, el qual té un altre antecedent per tràfic de marihuana l’any 2010 resta detingut a l’espera de passar a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: