Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca estrenen el tres de vuit a Barcelona

Després d’uns darrers assaigs positius, els Xicots volien retrobar bones sensacions amb els castells de vuit i res millor que fer-ho amb el primer tres de vuit del 2014.

Els Xicots es van desplaçar a Barcelona amb intenció de poder descarregar al menys un castell de vuit, sobretot després del mal sabor de boca que els va deixar el darrer quatre de vuit només carregat a la diada del Firal l’1 de juny.

Van obrir la diada a Barcelona de dissabte tarda, a la Plaça del Rei, descarregant la quarta torre de set de la temporada. Aquesta però la primera en versió alleugerida de pes, tot pensant ja en la torre de vuit amb folre.

En segona ronda no van tenir problemes per descarregar un solvent cinc de set, per atacar en tercera ronda el castell de vuit.

El tres de vuit va ser el castell escollit malgrat fer-se per primer cop i fora de casa. Ben lligat i precís, amb alguna novetat a la part alta, els Xicots van executar un correctissim tres. Ara només els queda recuperar mentalment el quatre de vuit i fer-los el mateix dia.

Els Capgrossos de Mataró, l’altra colla convidada, va descarregar la torre de set, el quatre de vuit i el cinc de set, mentre que la colla local, la Jove de Barcelona es va conformar amb el quatre de set com a millor castell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: