Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els usos i abusos de la història, tema de la tertúlia organitzada per La Cultural

Els historiadors Ramon Arnabat i Jordi Vidal seran els encarregat d’introduir aquesta qüestió a la vetllada que tindrà lloc el proper 11 de juny, a l’Agrícol, a partir 8 del vespre.

En un any ple de commemoracions –el tricentenari de la derrota de 1714, el centenari de l’esclat de la I Guerra Mundial i de la instauració de la Mancomunitat o el 75è aniversari del final de la Guerra Civil espanyola-, es pot dir que el tema d’aquesta darrera tertúlia és d’allò més adequat per reflexionar sobre el sentit que per al conjunt de la societat pot tenir celebrar un determinat esdeveniment. Com sempre, abans de començar la vetllada es presentarà un vi i un formatge i els assistents en podran fer una degustació per gentilesa de Tastavins Penedès i de la botiga Xerigots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: