Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca completen fins a quatre castells de 9 en un cap de setmana d’estrena de tripletes

Primer cap de setmana amb doble actuació dels Castellers de Vilafranca superat amb molt bona nota: quatre castells de 9 en dos dies, estrena del 4 de 9 amb folre i primeres tripletes vilafranquina i màgica de la temporada.

L’Arboç i Berga han estat el tret de sortida a un estiu d’infart fins arribar a Sant Fèlix.

Dissabte a la tarda els Verds van actuar a l’Arboç, a l’aniversari dels Minyons de l’Arboç i a on també hi actuaven la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Bordegassos de Vilanova. Els vilafranquins portaven en cartera estrenar el 4 de 9 amb folre aquesta temporada, i dit i fet: 3 de 9 amb folre a la primera ronda per donar pas al 4. Un 4 de 9 amb folre força tranquil i amb moltes estrenes en gairebé totes les parts de l’estructura. A la tercera ronda, van descarregar el 4 de 8 amb agulla i a la ronda de pilars van descarregar el de 7 folrat.

I diumenge al migdia la cita ha estat a Berga, a la Diada dels Quatre Fuets tres anys després que els Verds hi actuessin per primera vegada. A plaça de Sant Pere s’hi han trobat a la colla local, els Castellers de Berga, i també als Castellers de Barcelona. Inici d’actuació calcat al de dissabte: 3 de 9 amb folre i 4 de 9 amb folre, en aquesta ocasió, però, força més mogut i treballat que el de l’Arboç. A la tercera ronda, els vilafranquins han optat pel 5 de 8 i han posat el punt i final amb un pilar de 5 i quatre pilars de 4.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà dissabte 28 de juny a les 6 de la tarda a la diada de Sant Pere al Serrallo, a Tarragona, amb la colla local i els Xiquets de Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: