Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El procés constituent convoca una assemblea a Vilafranca per plantejar el camí cap a una economia democràtica

L’acte es desenvoluparà aquest dissabte a l’Escorxador de Vilafranca.

El Procés Constituent de l’Alt Penedès convoca una assemblea oberta a tothom, per debatre el contingut del primer punt del manifest fundacional: “Expropiació de la banca privada, defensa d’una banca pública i ètica, fre a l’especulació financera, fiscalitat justa, auditoria del deute i impagament del deute il·legítim”.

La profunda crisi del model econòmic actual, que pateix cada vegada més, la majoria de la població, condueix la societat a replantejar-se els fonaments polítics, socials i econòmics. D’aquí el títol de la trobada: “El Procés Constituent cap a una economia democràtica”. Des del Procés Constituent consideren que és necessari que la ciutadania s’informi, reflexioni i debati col·lectivament, implicant-se per trobar les respostes als reptes actuals, com a el camí per avançar cap a un món just i equilibrat.

La trobada començarà a 2/4 de 10 del matí a l’Escorxador i acabarà al migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: