Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pont de Sant Joan marca una alça en les dades d’ocupació a les cases de turisme rural de l’Alt Penedès

La coincidència de la festivitat de Sant Joan en dimarts ha fet que l’ocupació de les cases de turisme rural a la comarca de l’Alt Penedès s’hagi incrementat.

Habitualment és tracta d’un turisme força familiar o també de grups que es troben per determinades celebracions. Així amb l’arribada de l’estiu, el fi de curs de les escoles i instituts i la celebració de la revetlla de Sant Joan s’ha pogut detectar un augment de les contractacions a les masies del Penedès.

El secretari de l’<em>Associació</em> de Residencies de <em>Cases</em> de Pagès de <strong>l'</strong><em>Alt Penedès, Jaume Rafecas, assenyala que s’ha assolit al voltant d’un 80% d’ocupació.</em>

L’Associació de Masies del Penedès agrupa una quarantena d’allotjaments rurals de l’Alt i el Baix Penedès amb l’objectiu de promocionar i consolidar el turisme rural en aquestes comarques.

L’entitat gestiona les seves reserves mitjançant el web Masies del Penedès. El web vol ser una eina útil per al visitant que cerca allotjaments rurals al Penedès i per això integra en un únic calendari la disponibilitat de totes les masies associades.

Amb el cap de setmana i pont de Sant Joan comença la temporada alta de l’ocupació a la zona, que se centra especialment en els mesos d’estiu.

Les previsions de l’Associació de Masies del Penedès per aquest estiu són optimistes. També es destaca la presència de clients estrangers, que sobretot es concentra en els mesos de juliol i agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: