Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El guitarrista Mario Mas farà un recital al jaciment de la Font de la Canya, origen de la vinya a Catalunya

Dissabte tornen els concerts amb lluna al  jaciment de la Font de la Canya del municipi d’Avinyonet, jaciment considerat l’origen de la vinya a Catalunya.

L’activitat l’organitza el Centre d’Estudis Cossetans amb la voluntat de donar vida a aquest espai de vital importància per la cultura de la vinya i el vi. El primer convidat de l’estiu és el guitarrista Mario Mas, acompanyant habitual de Paco Ibáñez i Silvia Pérez Cruz, que oferirà el recital Guitarra Viva. L’activitat comença a les 8 del vespre, a la Casa Colònies de Sant Pere d’Avinyó, amb una copa de cava Mas Comtal i una breu presentació dels 15 anys excavacions a càrrec de l’arqueòleg Dani López. Després d’una passejada de quinze minuts, visita comentada al jaciment i sopar, que s’ha de portar cadascú. A les 10, concert de guitarra de Mario Mas. Qui vulgui, es podrà quedar al jaciment fins a la mitjanit gaudint de la nit en companyia de la lluna.

Les reserves es poden fer a través del correu electrònic <a href="mailto:" target="_blank"></a>.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: